slide 2
slide 1
slide 3

Totalarrangement

Siden vi åbnede i 1999 har vi efterhånden arrangeret en del selskaber af meget forskellig art.

Da Alliance Francaise havde 100 års jubilæum, skulle vi i løbet af 4 timer omdanne Aarhus Erhvervsakademis kantine til et stort festlokale. Herefter stod vi for både mad og servering for 100 gæster hvor Prins Henrik var æresgæst.

Vi har stået for at arrangere fødselsdage, bryllupper, teambuilding både i Aarhus, omegn og helt til Nordjylland og Tunø, i mange forskellige lokaler med hver deres udfordring.
Og da vores firmabil har indbygget køl kan vi komme vidt omkring.

Vi er dybt taknemmelige for den tillid vi bliver vist, når vi får lov til at arrangere disse vigtige fester og går meget ydmyg til hver eneste opgave, da vi ved at netop denne fest har en stor betydning for værten.
I kan vælge at lade os stå for det hele, lige fra mad til bordopdækning og blomster eller måske bare maden og vinen. Vi udlejer også diverse service, glas, bestik og duge.

I kan kombinere jeres muligheder og så aftaler vi en fast pris.
Vi har mange forskellige retter og menuer at vælge imellem. Intet er fast, og er man til en forret i den ene prisklasse, men hovedret og dessert i anden, kan man sagtens kombinere og vi laver en pris på det valgte.
Vi er også altid åbne for ideer, der ikke nødvendigvis står på menukortet.
Tag kontakt til os, meget gerne per telefon. Der er altid rigtig mange detaljer og spørgsmål at drøfte, som vi synes er bedst og lettest at gøre telefonisk.

Vi glæder os til at høre fra jer.
Patrice og Karina

close