slide 1
slide 3
slide 2

Take Away

Take away uge 25
TAKE AWAY UGE 25
OBS OBS OBS
Ønsker du take away i form af gourmetmenu eller tapas, tirsdage eller onsdage,
kan du altid prøve at ringe direkte til os. Ofte har vi mulighed for at lave noget på bestilling. Gælder hver uge

Maden skal bestilles senest samme dag inden kl. 12
Sidste frist for bestilling af take away til lørdag er fredag inden kl. 12
Maden skal bestilles på tlf: 8625 4010
Vi anbefaler at bestille i god tid hvis du ønsker mad til weekenden, da vi ofte må melde udsolgt eller simpelthen ikke tager imod flere bestillinger, for at vi kan holde det niveau, vi ønsker for vores mad.
I skal selv sørge for at varme maden derhjemme med undtagelse af tapasanretning, dette gør at afhentningstidspunktet er meget mere fleksibel. Afhentning efter aftale
Take away fredag-lørdag 25-26 juni
 
 
2 retters gourmetmenu
Torsdag, fredag og lørdag
d. 17-19 juni
Tatar af rimmet laks med hvidløgsmarineret tigerrejer, aioli, rygeost og friteret rucola
***
Tournedos af oksemørbrad med danske hvide asparges, bønner i parmaskinke, nye kartofler med urter samt kantarelcreme
2 retter 298 kr per couvert
TAPAS
Fredag og lørdag uge 25
Kammusling med rejesalat og hvide asparges
***
Hvidløgsbagt jomfruhummer
***
Tatar af rimmet laks med aioli og grillede grønne asparges
***
Grillet tun med peberrod-wasabicreme
***
Vagtelbryst og brasieret vagtellår med syltede kantareller
***
Røget oksemørbrad med jordbær-rabarber-chili chutney
***
2 slags ost med syltede valnødder
***
Brød
298 kr.
Ugens dessert:
Trifli af danske jordbær og rabarber med hvid chokolademousse og makroner
45 kr.
 
 
 

 

close