slide 1
slide 3
slide 2

Take Away uge 4

Kære alle,

 

så er det, det sidste nyhedsbrev vi sender ud som Restaurant Patrice.

 

Vi har lidt take away denne uge, men kun torsdag og fredag, da vi gør klar til lørdag.

 

HUSK! vores afskedsreception på lørdag d. 28/1-23 mellem kl. 13-15.

Vi håber, at se mange af jer og få sagt ordentlig
TAK og farvel for denne gang.
Vi byder på lidt vådt og tørt på dagen.

 

Vi sælger lidt ud af forskellige ting og sager.
Vi har noget forskelligt vin både rød og hvidvin, vi sælger med gode rabatter.
Vi har nogle gode ovnfaste keramikfade tmed og uden stork. Rigtig gode til at lave simreretter i.
Kig endelig forbi og måske I bliver fristet af noget.
Take away i denne uge er:

 

Wienerschnitzel med tilbehør
125 kr.

Og så er der tapas, som Patrice kreerer ud fra de råvarer, han lige kan finde.
Der vil være den sædvanlige mængde og naturligvis med brød til. S å lad jer overraske:-)
318 kr.
Vi håber at se rigtig mange af jer på lørdag:-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAKE AWAY torsdag, fredag og lørdag d. 12, 13, 14 januar
(Ret til ændringer forbeholdes)

Maden skal bestilles senest samme dag inden kl. 12
Sidste frist for bestilling af take away til lørdag er fredag inden kl. 12
Maden skal bestilles på tlf: 8625 4010.
Vi anbefaler at bestille i god tid hvis du ønsker mad til weekenden, da vi ofte må melde udsolgt
eller simpelthen ikke tager imod flere bestillinger, for at vi kan holde det niveau, vi ønsker for vores mad.
I skal selv sørge for at varme maden derhjemme med undtagelse af tapasanretning, dette gør,
at afhentningstidspunktet er meget mere fleksibel. Afhentning efter aftale.
TAPAS

Salat med kammusling og grillet peberfrugt pesto
***
Ristet tigerrejer med chilimayo
***
Rimmet laks med rygeostcreme og aioli
***
Vitello tonnato med tunmousse og friterede kapers
***
Oksetatar med trøffelmayo samt soyabagt grønkål
***
Krondyrfilet med brombær-peberkompot
***
2 slags ost med garniture
***
Brød
318 kr.

Boller i karry med ris
75 kr

Tarteletter med høns i asparges
75 kr.

Ølbraiseret svinekæber med kartoffelpurë
135 kr.

Coq au vin af kyllingeoverlår med rodfrugter og kartoffelpuré
105 kr

Grillet laks med jomfruhummercreme, bagte rodfrugter og pommes anna
145 kr. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

***

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afmeld | Rediger dine tilmelinger
Restaurant Patrice/ Patrice vin | Silkeborgvej 330-332 | 8230 Åbyhøj | TLF. 86 25 40 10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

un tapas i denne weekend

close