slide 3
slide 1
slide 2

Take Away

TAKE AWAY UGE 18
Torsdag, fredag og lørdag d. 6-8 maj
Maden skal bestilles senest samme dag inden kl. 12

Sidste frist for bestilling af take away til lørdag er fredag inden kl. 12

Maden skal bestilles på tlf: 8625 4010

Vi anbefaler at bestille i god tid hvis du ønsker mad til weekenden, da vi ofte må melde udsolgt eller simpelthen ikke tager imod flere bestillinger, for at vi kan holde det niveau, vi ønsker for vores mad.

I skal selv sørge for at varme maden derhjemme med undtagelse af tapasanretning, dette gør at afhentningstidspunktet er meget mere fleksibel. Afhentning efter aftale

 

Take away torsdag-lørdag
Ugens ret i uge 18:
Boller i karry med ris

75 kr.

Øvrig take away torsdag-lørdag i uge 18

Lasagne
55 kr.
***

Flanksteak i strimler med paprika-sennepssauce.
Serveres med broccoli og brasede kartofler
95 kr
***

Grillet svinekrone med sennepscreme, broccoli og brasede kartofler
125 kr.
***

Grillet laks med hvide asparges, små kartofler og dild-safrancreme
125 kr.

2 retters gourmetmenu
Torsdag, fredag og lørdag
d. 6-8 maj
Variation af marineret stenbiderrogn, rømørejer og kammusling
med rørt creme fraiche og ramsløgmayo
***
Symfoni af okse og kalvemørbrad med hvide asparges, pommes anna med timian samt rødvinssauce med urter
eller
Stegt pighvar med hvide asparges, pommes anna med timian sat safran-dild creme

 2 retter 298 kr per couvert

TAPAS
Torsdag, fredag og lørdag uge 18

Salat med rømørejer og syltede grønne asparges i malt tuille
***
Roulade af rimmet laks med rørt cremefraiche med stenbiderrogn og ramsløg mayo
***
Ceviche med torsk og krydderurter på hjertesalat
***
Roastbeef af oksehøjreb med agurke-tomatrelish
***
Anderillette i morkelpandekage på salat af hvide asparges
***
Oksetatar med estragonmayo, syltede rødløg og parmesanchips
***
2 slags ost med syltede valnødder
***
Brød

298 kr.

Ugens dessert:
Rabarber-æble trifli med amaretto creme

45 kr.

close