slide 1
slide 2
slide 3

Take Away

 

TAKE AWAY UGE 19
OBS OBS OBS
Ønsker du take away i form af gourmetmenu eller tapas, tirsdage eller onsdage,
kan du altid prøve at ringe direkte til os. Ofte har vi mulighed for at lave noget på bestilling. Gælder hver uge

Tirsdag-lørdag d. 10-14 maj
Maden skal bestilles senest samme dag inden kl. 12
Sidste frist for bestilling af take away til lørdag er fredag inden kl. 12
Maden skal bestilles på tlf: 8625 4010.
Vi anbefaler at bestille i god tid hvis du ønsker mad til weekenden, da vi ofte må melde udsolgt eller simpelthen ikke tager imod flere bestillinger, for at vi kan holde det niveau, vi ønsker for vores mad.
I skal selv sørge for at varme maden derhjemme med undtagelse af tapasanretning, dette gør at afhentningstidspunktet er meget mere fleksibel. Afhentning efter aftale.

 

Grillet laks med smørdampede hvide asparges, nye kartofler
og kold hollandaise sauce
208 kr
Grillet siberisk svinekrone med smørdampede hvide asparges, nye kartofler
og kold hollandaise sauce
208 kr.
Barbecue marineret tenderpork med flødekartofler og coleslawsalat
105 kr.
200g græsk bøf med kartoffelbåde og tzaziki
95 kr.
Kyllingeovelår med rodfrugter, kartofler og italiensk sauce
85 kr

2 RETTERS GOURMETMENU

Pighvar paneret med pankorasp på aspargessalat med estragonmayo
***
Grillet oksemørbrad med pestobat tomat, bønner i bacon, pommes anna med ramsløg samt rødvin-trøffel sauce

328 kr. per couvert

TAPAS
Rimmet laks med rygeost, aioli og rugbrødschips
***
Friteret tigerrejer med chilimayo
***
Stegt pighvar på mango-koriander kompot
***
Cæcarsalat med serranskinkeohips
***
Vitello tonnato af kalvefilet med tunsalsa og bagte cherrytomater
***
Soyaste krondyrmørbrad med brombær-rødløøgkompot og jordskokkechips

***
2 slags ost
***
Brød
328 kr per couvert

 

UGENS DESSERT
Gateau Marcel med passionfrugt serveres med myntemarineret jordbær
45 kr

 

 

 

close