slide 1
slide 2
slide 3

Take Away

TAKE AWAY FREDAG OG LØRDAG D. 16 og 17 FEBRUAR SAMT 23 og 24 FEBRUAR

Bestilling til fredag senest samme dag inden kl. 12
Bestilling til lørdag senest fredag inden kl. 12
Telefonnummer: 8625 4010

Afhentning af mad aftales nærmere ved bestilling

Vi tager forbehold for udsolgte menu’er 

WEEKENDMENU

Fredag og lørdag d. 16 og 17 februar samt 23 og 24 februar

Jomfruhummercremesuppe med havtaske og rejer

***
Oksemørbrad med honningbagte rodfrugter, pommes anna
samt peber.sennepscreme

2 retter 228 kr

Hovedretten alene 198 kr.

Ugens dessert:
Gateau Marcel med hindbær

35 kr.

Hovedretten er kold og bliver anrettet i foliebakker lige til at stille i ovnen.

Nærmere info angående temperatur og tilberedningstid oplyses ved afhentning

TAPASTALLERKEN:

Marineret stenbiderrogn med rørt creme fraiche og toast
Havtaskefilet indbagt i bacon hertil sort aioli og tigerrejer
Spicy oksetatar med ristet rugbrød og kartoffelchips
Fasanterrine med trøffelmayo
2 slags ost med syltede valnødder

Hjemmebagt brød

238 kr per couvert.

575 kr for 2 couverter og en god flaske rødvin af egen import.