slide 1
slide 2
slide 3

Nytår 2021

NYTÅR 2021  (kommer snart)
Så lakker 2021 endelig mod enden. Vi håber vist alle sammen, at 2022 kan byde på noget lidt bedre end 2020 & 2021 har gjort.
Vi vil dog gerne benytte lejligheden til at sige tak for den store støtte og opbakning vi har fået fra jer gennem året .
Vi har endelig fået sammensat en menu, vi synes der er værdig til at byde et nyt år velkommen. Siden vi startede med nytårs take away omkring årtusindeskiftet, har udbuddet langsomt vokset sig større, men vi kan også se, at ekstraordinært mange i år udbyder nytårsmenuer.
Derfor håber vi også, at lige præcis vores menu frister over evne, og hvis det går som det har gjort de tidligere år, får vi meget hurtigt udsolgt, da vi er meget bevidste om, ikke at tage for mange couverter ind, så vi kan holde et niveau, som vi er stolte over.
Så sørg for at bestille i god tid, så hurtigt som muligt, og så snart vi har udsolgt melder vi det ud på vores hjemmeside og Facebook.
Maden skal bestilles på: patrice@mail.dk.
Vær opmærksom på at bestillingen ikke er noteret, før du har modtaget en bekræftelse.
Vi skal have registreret indbetaling senest onsdag d. 23/12 på :
Reg: 6180 Kontonummer: 0007956762
påført navn samt det afhentningstidspunkt du får tildelt ved bestilling.
Der vil også være mulighed for at tilkøbe både vinmenu der passer til menuen eller bare enkelte vine. Alle fra egen import.
Vi håber på at se jer d. 31/12-2021:-)

Nytårs Menu
(kan ændres)

(Ud af huset. Ingen min. couverter)
Hummer-jomfruhummerbisque hertil torskeloin med pestocruste,
perler af syltet hokkaido samt cognacskum
Gravad krondyrfilet samt gråandemousse på brioche hertil honningstegte druer, granatæble karamelliseret i kirsebærvin, enebærmayo samt sprøde chips af vesterhavsost
Tournedos af oksemørbrad svøbt i panchetta, cremede svampe med krydderurter, mille feuille af gulebeder, rødbeder og spidskål, kartoffelsouffle med røget marv og citronskal, serveres med calvados sauce med flamberede pigeonæbler
Kage med bund af Gateau Marcel, aftereight mousse, nøddefragilite samt havtorn fromage anrettes på tuille og vanillecreme og pyntes med hjemmelavet fransk nougat
Brød samt smør fra Arla Unika
468 kr.
Tilvalg:
3 oste fra Arla Unika med honning syltede valnødder
125 kr.
½ hummer med hjemmerørt aioli
175 kr.
close