slide 2
slide 3
slide 1

Vælg 3 retter

Vælg 3 retter for 268,-

Forretter 
Rimmet laks med lakserogn, friske urter, rugbrødschips og rygeost
***
Marineret unghanebryst i hjertesalat med parmesancreme og saltede nødder
***
Tatar af okse med trøffelmayo, syltede rødløg, panchetta og kartoffelchips
***
Cremet pighvarsuppe med kongekrabbesoufflé og bailikum-hvidløgsolie

Hovedretter
Barbecue grillet oksehøjreb med kartofler, bordelaisesauce og sæsonens grønt
***
Kalvefilet med pestoristede portobellosvampe. Timian-citronristede grønsager, pommes anna og trøffelcreme
***
Perlehønebryst farseret med babyspinat og chorizopølse. Broccoligratin og kartoffelbåde. Hertil rieslingcreme

Desserter 
Brownies med chokolade garnache, lemoncurd samt friskrevet kokos og mynte
***
Passionsfrugtfromage på mazarinbund med mandelkrokant
***
Hvid chokolade panna cotta med saltet karamel, chokolademousse, sprødt og sæsonens frugt

Inklusiv hjemmebagt brød,

Se siden: Diner Transportable for min. antal