slide 2
slide 1
slide 3

Take Away

OBS OBS OBS
Vi har tapastallerken i den kommende weekend. Se nederst på siden for mere info

Bestilling til tirsdag, onsdag, torsdag og fredag senest samme dag inden kl. 12
Bestilling til lørdag ( gælder også tapastallerken) senest fredag inden kl. 12.

Telefonnummer: 8625 4010

Afhentning af mad aftales nærmere ved bestilling

Vi tager forbehold for udsolgte menu’er

Tirsdag d. 12/9
Nakkekoteletter med ristede kantareller og cherrytomater, hertil karrysauce og puré af sødekartofler.
70 kr.

Onsdag d. 13/9
Palermoboller i tomatsauce med spaghetti. Hertil hjertesalat med avocado og oliven
75 kr.

Torsdag d. 14/9
2 stk luksussmørrebrød:
Rimmet laks med rygeost og urter samt rugbrødschips
Tatar af okseinderlår med æggeblomme, trøffelmayo, havgus og karttoffelchips
85 kr. for 2 stk

WEEKENDMENU

Fredag og lørdag  15 og 16 september

Pighvarcreme suppe hertil laks gratineret med urter tapenade

***
Grillet krondyrfilet med hyldebærsauce, ristede kantareller, selleri-pastinak puré samt pommes anna

***
Passionsfrugt og hvid chokolade panna cotta med marineret hindbær og marengs

2 retter 228 kr
3 retter 258 kr.
Hovedretten alene 198 kr.

Hovedretten er kold og bliver anrettet i foliebakker lige til at stille i ovnen.

Nærmere info angående temperatur og tilberedningstid oplyses ved afhentning

TAPASTALLERKEN:
Parmaskinke med oliventapenade
Oksetatar med rugbrødschips
Rimmet laks med rygeost
Gravad okse med aioli
2 slags ost med syltede valnødder
Hjemmebagt brød
178 kr. per couvert

2x tapastallerkener samt en flaske god rødvin af egen import
475 kr.