slide 1
slide 2
slide 3

Take Away

 

INGEN TAPASTALLERKEN DENNE UGE GRUNDET TRAVLHED

Vidste du:
At vi har en tapastallerken i weekenden udover den sædvanlige 3 retters menu vi også tilbyder.
Se nederst på siden for mere info.

Bestilling til tirsdag, onsdag, torsdag og fredag senest samme dag inden kl. 12
Bestilling til lørdag senest fredag inden kl. 12.

Telefonnummer: 8625 4010

Afhentning af mad aftales nærmere ved bestilling

Vi tager forbehold for udsolgte menu’er

Tirsdag d. 14/11
Porter braiseret svinekæber med kartoffel-urter pure
Dagens salat.
105 kr.

Onsdag d. 15/11
Bouillabaisse med fisk og skaldyr. Aioli og ostecroutons.
105 kr.

Torsdag d. 16/11
Wienerschnitzel med “dreng”, brasede kartofler, ærter a la francaise samt skysauce
Dagens salat
105 kr.

WEEKENDMENU

Fredag og lørdag d. 17 og 18 november

Sennepsbagt laks på grillet julesalat med tigerrejer og sort aioli

***
Grillet kalvekrone med langtidsbagte rodfrugter, pommes anna samt tragtkantarel creme

***
Klassisk citronfromage

3 retter 258 kr
Hovedretten alene 198 kr.

Hovedretten er kold og bliver anrettet i foliebakker lige til at stille i ovnen.

Nærmere info angående temperatur og tilberedningstid oplyses ved afhentning

INGEN TAPASTALLERKEN DENNE WEEKEND GRUNDET TRAVLHED!
TAPASTALLERKEN:
Roulade af røget laks med rugbrødschips og rygeost
Marineret unghanebryst i hjertesalat med parmesancreme og saltede nødder
Vitello tonnato af kalvefilet med tunsalsa og bagte cherrytomater
Krondyrmørbrad med syltede kantareller og trøffelmayo
2 slags ost med syltede valnødder
Hjemmebagt brød
198 kr. per couvert

2x tapastallerkener samt en flaske god rødvin af egen import
525 kr.